Grafik från Pluskan

Pluskan erbjuder ett kreditlån från 5000 kr upp till 30000 kr med fast årsränta på 24 %. Ansökan sker utan UC, istället använder Pluskan Bisnode. Krediten återbetalas löpande månadsvis med en minsta återbetalning om 5% (minsta belopp 500 kr) av utestående skuld. Viktigt att känna till är att personer med ett flertal förfrågningar hos Bisnode sannolikt kommer att få avslag på sin ansökan hos Pluskan.

Grafik från Pluskan
Nedan finner du kalkyler för vad det skulle kunna kosta dig att låna en viss summa pengar hos Pluskan. Beräkningarna är gjorda med en återbetalningstid över 2 år med en nominell ränta på 24% och 0 kr i uppläggningsavgift. Tänk på att dessa exempel ej ger en exakt prisbild utan endast är uppskattade beräkningar.

Låneexempel

Summa Ca ränta Per månad Totalt Sök

Representativt låneexempel:Kredit om 10 000 kr där återbetalning sker med minimibeloppet (5 % eller 500 kr) under 26 månader. Total summa att återbetala 12 892 kr. Genomsnittlig återbetalning blir 496 kr/mån. Fast årsränta i exemplet är 24 % vilket ger en effektiv ränta om 26,82%.

Loan Exchange Nordic AB med org.nr 559057-1252 ansvarar för drift och utveckling av www.pluskan.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Pluskan, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Pluskans hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
08-145559
www.pluskan.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *