Grafik från Tando

Låna upp till 100,000 kr med hjälp av en borgensman. Där andra kreditgivare stirrar sig blinda på tidigare kredithistorik, väljer Tando att istället fokusera på att låna ut till personer som kan garantera lånet med extra säkerhet. Ansökan tar ca 5 minuter och svar ges direkt online. Lån från Tando har inga dolda avgifter eller övriga kostnader.

Grafik från Tando
Nedan finner du kalkyler för vad det skulle kunna kosta dig att låna en viss summa pengar hos Tando. Beräkningarna är gjorda med en återbetalningstid över 2 år med en nominell ränta på 25.77% och 0 kr i uppläggningsavgift. Tänk på att dessa exempel ej ger en exakt prisbild utan endast är uppskattade beräkningar.

Låneexempel

Summa Ca ränta Per månad Totalt Sök

Representativt låneexempel:Ex: nom.ränta 25.77% eff.ränta 29%, 40 000 kr i 4 år, 395 kr upp.avgift, Totalt 64,488.96 kr vilket ger en månadskostnad på 1,343.52 kr fördelat på 48 återbetalningar.

Faithful Finance AB med org.nr 559159-7082 ansvarar för drift och utveckling av www.tandolan.se/sv. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Tando, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Tandos hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
www.tandolan.se/sv
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *