Grafik från Flexlimit

Använd din e-legitimation för att söka snabblån med pengar på kontot inom 15 min från Flexlimit eller skaffa en kontokredit som kan nyttjas om dina pengarna tar slut. Hos Flexlimit går det även bra att låna pengar med utbetalning  under lördag och  söndag.

Följande krav måste vara uppfyllda för att få lån:

  • Inga betalningsanmärkningar får förekomma.
  • Regelbunden inkomst krävs.
  • Ett registrerat svenskt telefonnummer krävs.
  • En fungerande e-postadress krävs.
  • Du behöver vara skriven på en fast adress i Sverige.
Grafik från Flexlimit
Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Representativt låneexempel:Ex: eff.ränta 58,74%., 20 000 kr i 12 mån Totalt 25462,44 :- vilket ger en räntekostnad om 4 542,44 kr.

C Finance AB med org.nr 556708-4578 ansvarar för drift och utveckling av www.flexlimit.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Flexlimit, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Flexlimits hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
014-0271 474
www.flexlimit.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *