Grafik från Comboloan

Comboloan har funnits sedan år 2000 och är en av de äldsta och fortfarande aktiva låneförmedlarna i Sverige.  På en och samma ansökan och kreditupplysning kan du få lånesvar från upp till 16 olika långivare. Sedan starten har man hjälpt över 140.000 olika kunder i  både mindre och större låneärenden.

Grafik från Comboloan
Nedan finner du kalkyler för vad det skulle kunna kosta dig att låna en viss summa pengar hos Comboloan. Beräkningarna är gjorda med en återbetalningstid över 5 år med en nominell ränta på 3.25% och 0 kr i uppläggningsavgift. Tänk på att dessa exempel ej ger en exakt prisbild utan endast är uppskattade beräkningar.

Låneexempel

Summa Ca ränta Per månad Totalt Sök

Representativt låneexempel: För ett annuitetslån på 100 000 kr med 5 års löptid, nominell ränta 6.55% eff. räntan 6,70% och 0 kr i uppläggnings el. avi­avgift. Totalt belopp att betala 117 540 kr. Månadskostnad 1 959 kr

Comboloan AB med org.nr 559040-7291 ansvarar för drift och utveckling av www.comboloan.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Comboloan, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Comboloans hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
0703-427690
www.comboloan.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *