Grafik från Human Finans

Svårt att betala för en nödvändig behandling eller saknas kapital för att realisera din utbildningsdrömmar? Hos Human Finans kan du ansöka om ett  kostnadsfritt kreditlöfte på 5000 – 100 000 kr med en återbetalningstid på 3-72 mån. Du förbinder dig inte till något genom ansökan.

Kravprofil

  • Fyllt 18 år
  • Deklarerad inkomst
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Mantalskriven i Sverige minst ett år
  • Svenskt personnummer

 

Grafik från Human Finans
Nedan finner du kalkyler för vad det skulle kunna kosta dig att låna en viss summa pengar hos Human Finans. Beräkningarna är gjorda med en återbetalningstid över 5 år med en nominell ränta på 8.95% och 495 kr i uppläggningsavgift. Tänk på att dessa exempel ej ger en exakt prisbild utan endast är uppskattade beräkningar.

Låneexempel

Summa Ca ränta Per månad Totalt Sök

Representativt låneexempel:Kreditbeloppet 25 000 kr motsvarar en effektiv årsränta på f.n. 4,29% (12 mån).

Human Finans i Sverige AB med org.nr 556656-7854 ansvarar för drift och utveckling av www.humanfinans.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Human Finans, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Human Finanss hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
08-787 7911
www.humanfinans.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *