Grafik från Mynt

Mynt är en ny uppstickare på lånemarknaden som i första hand tävlar om de kunder som bankerna ratar. I dagsläget erbjuder Mynt två sorters företagsfinansiering, dels factoring med belåning/köp av fakturor och dels en flexibel företagskredit utan något krav på säkerhet. Låna upp till 1.000.000 kr och betala endast för det kreditbelopp som nyttjas.

Initialt ligger fokus främst på fakturalån, men på sikt strävar Mynt efter att etablera sig som ett ledande allsidigt företagslån i Sverige. Nyligen tog man in kapital från Svea Ekonomi som investerade strax över åtta färska miljoner i utlåningsverksamheten.

Grafik från Mynt
Nedan finner du kalkyler för vad det skulle kunna kosta dig att låna en viss summa pengar hos Mynt. Beräkningarna är gjorda med en återbetalningstid över 2 år med en nominell ränta på 1% och 0 kr i uppläggningsavgift. Tänk på att dessa exempel ej ger en exakt prisbild utan endast är uppskattade beräkningar.

Låneexempel

Summa Ca ränta Per månad Totalt Sök

Mynt AB med org.nr 559100-8874 ansvarar för drift och utveckling av www.mynt.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Mynt, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Mynts hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
010-198 0300
www.mynt.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *