Grafik från Toborrow

Marknaden för peer-2-peer företagslån i Sverige är fortfarande i sin linda, men när Bonniers ger sig in i leken kan man vara säker på att konceptet är här för att stanna. På Toborrow.se kan enskilda aktörer bjuda på låneavtal med olika småföretag. Det är sedan upp till låntagaren att välja vem man vill låna pengar av.

Grafik från Toborrow
Nedan finner du kalkyler för vad det skulle kunna kosta dig att låna en viss summa pengar hos Toborrow. Beräkningarna är gjorda med en återbetalningstid över 5 år med en nominell ränta på 8.6% och 24 kr i uppläggningsavgift. Tänk på att dessa exempel ej ger en exakt prisbild utan endast är uppskattade beräkningar.

Låneexempel

Summa Ca ränta Per månad Totalt Sök

Representativt låneexempel:Ex: ränta 6,5 %, 100 000 kr i 36 mån, Totalt 114552 :- med en månadskostnad på 3 182 kr.

Toborrow AB med org.nr 556942-6736 ansvarar för drift och utveckling av www.toborrow.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Toborrow, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Toborrows hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
08 520 017 30
www.toborrow.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *