Grafik från Cash2you

Just nu går det inte att låna pengar hos Cash2you, istället rekommenderar systerbolaget CashBuddy.

Cash2you har valt att inrikta sig på små till medelstora lånebelopp. Återbetalningstiden är längre jämfört med många andra lån inom intervallet 3000 – 25000 kr. Hos Cash2you kan personer med lägre kreditvärdighet ansöka, en eller flera betalningsanmärkningar accepteras och utmätning utgör inte ett absolut hinder.

  • Automatisk lånehantering innebär att Cash2you kan godkänna vissa låntagare direkt.
  • Manuell prövning tillämpas exempelvis i fall då ansökningspersonen har betalningsanmärkningar, Cash2you granskar då så att din nuvarande ekonomi är tillräcklig för att hantera återbetalningskravet.
  • Väljer du att signera med Bank-id eller annan E-legitimation går utbetalningen snabbt.
  • Utbetalning sker inom 1-2 dagar efter det att ett autogiromedgivande blivit upprättat.
Grafik från Cash2you
Representativt låneexempel:Ex: nominell ränta 29% eff.ränta 33.4 %, 25 000 kr i 60 mån, utan upp.avgift el. avi-avgift, Totalt 47 768 kr vilket ger en månadskostnad på 796 kr.

Cash2you Nordic AB med org.nr 556365-1206 ansvarar för drift och utveckling av www.cash2you.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Cash2you, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Cash2yous hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
08-440 33 00
www.cash2you.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se