Grafik från GF Money

GF Money är ett helt nytt kreditkonto som inte förlitar sig till UC för kreditprövning (använder Creditsafe vid kreditupplysning) och med möjlighet att få utbetalning till kontot redan samma dag. GF Money är en högkostnadskredit med möjlighet att låna upp till 30 000 kr utan säkerhet. Personer i åldrarna 18-72 år är välkomna att ansöka och en fast återkommande månadslön krävs för att kunna bli beviljad kontokrediten. Observera att du skall vara folkbokförd i Sverige de senaste fem åren.

Återbetalningstakten är flexibel, dock krävs det att du betalar minst 350 kr/mån och den maximal återbetalningstiden är 82 månader.

Grafik från GF Money
Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Representativt låneexempel:Ex:Effektiv ränta för uttag om 15 000 kronor som återbetalas på 12 månader är 56,73 %, totalkostnad 20 996 kr.

GF Money Consumer Finance Aktiebolag med org.nr 556876-2578 ansvarar för drift och utveckling av www.gfmoney.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och GF Money, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på GF Moneys hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
08 - 50 23 7000
www.gfmoney.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *