Grafik från Meddelandelån

Meddelandelån erbjuder snabblån med direkt utbetalning till Nordea och Handelsbanken. Svars ges direkt i samband med ansök och betalas sedan ut så fort som möjligt. Första lånet på maximalt 500 kr är kostnadsfritt utan ränta.

Meddelandelån är ett etablerat varumärke sedan 2006 och en av få smslångivare som låter dig låna pengar alla dagar i veckan även under kvällar och på helger.

Grafik från Meddelandelån
Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Representativt låneexempel:Ex: eff.ränta 194,93%, 5000 kr i 62 dagar, 380 kr upp.avgift,90 kr avi-avgift, Totalt 5 718 kr, delat på två betalningsrater.

C Finance AB med org.nr 556708-4578 ansvarar för drift och utveckling av www.meddelandelan.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Meddelandelån, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Meddelandelåns hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
0900 100 90 10
www.meddelandelan.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se