Grafik från Minifinans

2018-10-20: Just nu ser Minifinans över sina tjänster och därför erbjuds inte några nya lån för tillfället.

I en tid då allt fler smslån försvinner bort till förmån för kontokrediter, väljer Kantura AB att aktivt marknadsföra MiniFinans ett mikrolån på mellan 500-5000 kr med en valfri återbetalningstid på upp till 12 månader. Enligt MiniFinans själva vill man erbjuda privatpersoner ”ett av marknadens absolut sundaste mikrolån” utan höga räntor och dyra förlängningsavgifter.

Ansökan kan upprättas dygnet runt alla 365 dagar om året, där själva ansökan görs via mobiltelefonen. Utbetalning sker så att du senast får pengarna på kontot senast nästkommande dag.

MiniFinans har inga dolda avgifter och följer Finansinspektionens regler och riktlinjer. Ingen ränta tas ut för lånen, men vänligen observera att en uppläggningsavgift på 395 kr samt en aviavgift på 41-79 kr/mån alltid tas ut oavsett lånebelopp. Lite otydligt är hur kreditprövningen sker hos MiniFinans, på sajten står det att läsa följande ”det görs ingen registrering av att en kreditupplysning har tagits på dig när du ansöker om mikrolån” detta skall emellertid inte tolkas som att ingen kreditprövning görs utan snarare att den inte syns vid slagningar hos UC.

Grafik från Minifinans
Kantura AB med org.nr 556666-0642 ansvarar för drift och utveckling av www.minifinans.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Minifinans, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Minifinanss hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
031-175 170
www.minifinans.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *