Grafik från Tryggkredit

Hos Tryggkredit är det möjligt att ansöka om en kontokredit med flexibel återbetalning. Fungerar väl för den som behöver en extra buffert. Delbetala med avi varje månad, självklart kan du välja att betala tillbaka skulden i en snabbare takt för att minska de totala räntekostnaderna.

För den som föredrar ett vanligt lån erbjuder Tryggkredit ett snabblån med en löptid på maximalt 360 dagar. Låna upp till 25.000 kr första gången du ansöker om lån från Tryggkredit, återkommande kunder kan ta krediter på upp till 30.000 kr.


Krav på låntagare
  1. Du behöver vara minst 20 år.
  2. Ha en taxerad årsinkomst på minst 150 000 kr.
  3. Skall vara folkbokförd i Sverige.
  4. Har ett register at mobilabonnemang.
  5. Får ej ha någon betalningsanmärkning.

Uppfyller du ovanstående kriterier välkomnar Tryggkredit dig att ansöka om ett snabblån eller kontokredit.  Därefter görs en sedvanlig kreditprövning för att bedöma din betalningsförmåga.


Tryggkredit är en del av branschorganisationen Svenska Konsumentkreditföretagen EF förkortad SKEF, vilket borgar för seriös långivning.

Grafik från Tryggkredit
Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Representativt låneexempel:Ex: nom.ränta 24,7% eff.ränta 28%, 25 000 kr i 360 dagar, 395 kr upp.avgift, Totalt 28 510 kr vilket ger en månadskostnad på 2376 kr.

Tryggkredit Stockholm AB med org.nr 556678-2677 ansvarar för drift och utveckling av www.tryggkredit.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Tryggkredit, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Tryggkredits hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
08-668 20 50
www.tryggkredit.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *