Privatlån

Privatlån medger större belopp utan säkerhet till valfritt ändamål. Jämför, välj och ansök direkt på nätet för att sedan finansiera dyrare köp. Privatlån passar bra om du vill renovera bostaden eller skall köpa båt, bil eller MC. Du väljer själv hur mycket pengar du vill låna i en bestämd tid.

Grafik från Bank Norwegian
5000-600000 kr
Lånetid 1-15 år
Ränta 6.99%-22.99%
Ålder över 23 år
Inkomst 100 000 kr/år
Alla villkor & ansökan


 

Söker du privatlån genom ett kreditbolag på nätet får du lånesvar inom 24 timmar. Kostnaden varierar beroende på räntesats och ev. uppläggningsavgift. Utbetalningstiden är något längre än för t.ex. snabblån. Du kan snabba upp utbetalningen genom att signera alla avtal elektroniskt med en e-legitimation (BankID).

Flexibla privatlån

Många låntagare uppfattar banker och långivare som stelbenta och oförmögna att se till helheten. De senaste åren har därför flera kreditgivare utvecklat sina tjänster bland annat för att möta önskemålen om flexiblitet. En sådan förändring som genomförts är att det numera går att förlänga lånetiden hos vissa bolag. Dock är detta en tilläggstjänst som kostar extra för dig som kund. Ett mer utpräglat flexibelt privatlån är avtal med betalningsfri månad. I detta fall tillåts låntagaren hoppa över avbetalningen (skjuta fram) under en eller flera månader. Detta är en uppskattad möjlighet som ger ökad flexibilitet i vardagen.