Villkor

Vikinglån.nu är en fristående konsumentvägledare och jämförelsetjänst för lån och krediter på nätet. Syftet med sidan är att underlätta för konsumenter som vill låna pengar online.Sidan har ett vinstdrivande syfte och finansieras genom provisioner från listade långivare.

Vi arbetar regelbundet med sidan och strävar efter att alltid ha de senaste uppgifterna publicerade. Samtidigt lämnar vi inga garantier på att informationen stämmer eller att vår data inte är inaktuell.


Vårt ansvar

Vikinglån ansvarar enbart för det innehåll som publiceras på webbsidan, vilket är skyddat enligt upphovsrättslagen.

Vikinglån kan ej hållas ansvariga för eventuella negativa konsekvenser till följd av eventuella felaktigheter på den här webbplatsen. Innehållet bör endast ses som vägledande och vi rekommenderar låntagaren att själv kontrollera att uppgifter om t.ex. lånetider, lånebelopp och andra viktiga uppgifter som anges på Vikinglån.nu stämmer överens med uppgifterna hos respektive långivare.

Vikinglån har ingen del eller ansvar för ev. låneavtal som tecknas mellan låntagaren och långivaren. Alla avtal som skrivs gäller endast mellan dig som låntagare och den kreditförmedlare som du ingår avtal med.

Vikinglån eller dess ägare tar inget som helst ansvar för e.v skador, skulder eller konflikter som kan uppstå mellan kreditgivare och låntagare.