Grafik från AnmärkningSE

Anmärkning.se är Lendo AB:s senaste satsning. Det unika med detta projekt är att man uteslutande vänder sig till låntagare som har en eller flera betalningsanmärkningar. Den som dragit på sig en betalningsanmärkning får normalt svårt att få lån beviljat hos många kreditgivare, men anmärkning.se söker just dig. Vilken typ av betalningsanmärkning du har saknar betydelse, däremot måste du ha varit skuldfri hos Kronofogden i minst 6 månader.

Anmärkning.se är precis som Lendo AB:s övriga tjänster en låneförmedling, vilket innebär att din ansökan skickas till ett flertal samarbetsbanker. Fyll i onlineansökan på ca 2 min, signera med BankID och ta sedan emot flera låneanbud från intresserade långivare inom 24 timmar.

Samtliga lånekrav:

– Du är minst 18 år
– Är folkbokförd i Sverige sedan minst ett år
– Har en årsinkomst på minst 120 000 kr
– Är skuldfri hos Kronofogden sedan 6 månader

Grafik från AnmärkningSE
Nedan finner du kalkyler för vad det skulle kunna kosta dig att låna en viss summa pengar hos AnmärkningSE. Beräkningarna är gjorda med en återbetalningstid över 5 år med en nominell ränta på 2.95% och 0 kr i uppläggningsavgift. Tänk på att dessa exempel ej ger en exakt prisbild utan endast är uppskattade beräkningar.

Låneexempel

Summa Ca ränta Per månad Totalt Sök

Representativt låneexempel:Ex: Annuitetslån 5 år. Effektiv årsränta 6.70 %. Ett lån på 200 000 kr kostar då 3 913 kr/månad (60 avbetalningar), dvs totalt 234 796 kr. Ingen start-/aviavgift. 6.50 % nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på dina förutsättningar).

Lendo AB med org.nr 556515-1627 ansvarar för drift och utveckling av www.anmärkning.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och AnmärkningSE, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på AnmärkningSEs hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till kundservice@anmärkning.se, supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
kundservice@anmärkning.se
0771 - 13 13 20
www.anmärkning.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *