Grafik från Approva

Flexibla lån till aktiebolag, enskilda firmor och privatpersoner med utbetalning samma dag.  Ansökan tar endast någon minut. Betalning sker genom månadsvis amortering och fast avgift.

Grafik från Approva
Nedan finner du kalkyler för vad det skulle kunna kosta dig att låna en viss summa pengar hos Approva. Beräkningarna är gjorda med en återbetalningstid över 5 år med en nominell ränta på 24% och 0 kr i uppläggningsavgift. Tänk på att dessa exempel ej ger en exakt prisbild utan endast är uppskattade beräkningar.

Låneexempel

Summa Ca ränta Per månad Totalt Sök

Representativt låneexempel:Ex: nominell årsränta ränta 24%, månadsränta 2% 100 000 kr i 12 mån, utan upp.avgift el. avi.avgift, Totalt 123 996 kr vilket ger en månadskostnad på 10 333 kr.

Approva AB med org.nr 559168-7693 ansvarar för drift och utveckling av www.approva.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Approva, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Approvas hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
www.approva.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *