Grafik från Avenue finans

Danska bolaget Avenue Trading ApS har sedan länge förmedlat lån i Norge och Danmark, nu har man även skapat en tjänst för den svenska marknaden. Avenue Finans i Sverige samarbetar med Freedom Finance och marknadsför deras lånetjänster via sin hemsida. Förtjänsten med Avenue Finans är att kunder kan få upp till 25 st olika erbjudanden på en och samma ansökan. Ansökan är inte bindande och helt kostnadsfri för dig som kund.

Grafik från Avenue finans
Nedan finner du kalkyler för vad det skulle kunna kosta dig att låna en viss summa pengar hos Avenue finans. Beräkningarna är gjorda med en återbetalningstid över 5 år med en nominell ränta på 3.54% och 0 kr i uppläggningsavgift. Tänk på att dessa exempel ej ger en exakt prisbild utan endast är uppskattade beräkningar.

Låneexempel

Summa Ca ränta Per månad Totalt Sök

Representativt låneexempel:Ex: nominell ränta 5,77% eff.ränta 5,92%, 250 000 kr i 14 år, utan upp.avgift el. avi.avgift, Totalt 364 993 kr vilket ger en månadskostnad på 2 173 kr (170526).

Avenue Trading ApS med org.nr 502073-3993 ansvarar för drift och utveckling av www.avenuefinans.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Avenue finans, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Avenue finanss hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
0431-45 74 45
www.avenuefinans.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *