Grafik från Fakturino

Fakturinos tjänster jämför upp till 20 banker och finansbolag som erbjuder företagslån och fakturaköp. Upprätta en ansökan kostnadsfritt och signera digitalt med BankID, erhåll flera prisförslag på en och samma ansökan.

Grafik från Fakturino
Nedan finner du kalkyler för vad det skulle kunna kosta dig att låna en viss summa pengar hos Fakturino. Beräkningarna är gjorda med en återbetalningstid över 2 år med en nominell ränta på 6% och 0 kr i uppläggningsavgift. Tänk på att dessa exempel ej ger en exakt prisbild utan endast är uppskattade beräkningar.

Låneexempel

Summa Ca ränta Per månad Totalt Sök

Fakturino Sverige AB med org.nr 556871-3019 ansvarar för drift och utveckling av www.fakturino.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Fakturino, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Fakturinos hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
08-400 20 444
www.fakturino.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *