Grafik från Krea

Låneförmedlaren Krea (fram till och med 2019-02-27 kallad Cfind) är en helt ny tjänst skapad med företagare i åtanke. Genom Krea kan aktiebolag,enskilda firmor och handelsbolag ansöka om valfritt lånebelopp mellan 10.000 kr och 5.000.000 kr. Någon särskilt säkerhet krävs i regel inte istället åtar sig firmatecknare,annan bolagsägare eller VD en personlig borgen där man går i godo för skulden som privatperson. En ansökan tar ca två minuter att fylla i, därefter får kunden upp till 16 olika låneförslag från olika svenska banker och kreditgivare inom 24 timmar. I och med ansökan förbinder du dig inte till något, utan du bestämmer själv huruvida du vill gå vidare med något av låneföretagen eller inte.

Kostnaderna för företagslånen varierar och ränta bestäms normalt efter individuell räntesättning. Att använda sig av Krea låneförmedlare för företagsfinansiering, innebär att du får tillgång till en effektiv kostnadsfri jämförelse på en och samma kreditupplysning. Kunder gynnas både på kort och lång sikt av att gå via en låneförmedlare, kortsiktigt är detta det effektivaste sättet att jämföra företagslån och långsiktigt kommer låneförmedlare kunna hjälpa till att pressa ner priserna genom att öka konkurrensen.

Som kund betalar du aldrig något extra för att du använder dig av Kreas tjänster, istället får låneförmedlingen provision för förmedlade kunder direkt från anslutna kreditgivare. Bakom det nystartade bolaget Cfind Technology återfinns bland annat skaparen av Advisa låneförmedlare.

Grafik från Krea
Nedan finner du kalkyler för vad det skulle kunna kosta dig att låna en viss summa pengar hos Krea. Beräkningarna är gjorda med en återbetalningstid över 5 år med en nominell ränta på 6% och 0 kr i uppläggningsavgift. Tänk på att dessa exempel ej ger en exakt prisbild utan endast är uppskattade beräkningar.

Låneexempel

Summa Ca ränta Per månad Totalt Sök

Representativt låneexempel:Ex:Vid Ferratum Business företagslån 100 000 kr i 6 mån, 2.5% av lånebelopp upp.avgift, Totalt 117 000 :- vilket ger en månadskostnad på 19500 kr.

Cfind Technology AB med org.nr 559173-2895 ansvarar för drift och utveckling av www.krea.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Krea, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Kreas hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
08-551 082 62
www.krea.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *