Grafik från Kreditlinan

OBS! Besökare har flaggat detta bolag som oseriöst, Vikinglån.nu har inget  samarbete med Kreditlinan och kan varken bekräfta eller dementera huruvida Kreditlinan bedrivs som en seriös verksamhet eller ej.

Kreditlinan är ett mindre bolag som specialiserat sig på kortfristiga lån för småföretagare. Kostnadsmässigt är Kreditlinan ett dyrt alternativ.

Grafik från Kreditlinan
Nedan finner du kalkyler för vad det skulle kunna kosta dig att låna en viss summa pengar hos Kreditlinan. Beräkningarna är gjorda med en återbetalningstid över 5 år med en nominell ränta på 41.75% och 0 kr i uppläggningsavgift. Tänk på att dessa exempel ej ger en exakt prisbild utan endast är uppskattade beräkningar.

Låneexempel

Summa Ca ränta Per månad Totalt Sök

Representativt låneexempel:Ex: Företagslån med månadsränta på 2.95% och månadsavgift på 495 kr, låna 30000 kr betala 1380 kr per månad.

Tact Finance AB med org.nr 556796-8077 ansvarar för drift och utveckling av www.kreditlinan.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Kreditlinan, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Kreditlinans hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
010-13 888 05
www.kreditlinan.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

One thought on “Kreditlinan”

  1. Vill utnyttja mitt utrymme på befintlig kredit men får inget svar när jag ringer så hänvisas jag till mail. Hemsidan verkar inte heller fungera.
    Ta kontakt med mig, annars anmäler jag er till Finansinspektionen.
    Hälsningar
    Kerstin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *