Grafik från Capitalbox

Den som driver en liten firma har ofta svårt att få lån. Tidigare KwikSpark/Ferratum Business heter nu Capitalbox och är ett kreditbolag som vill göra det enklare för denna grupp att skaffa finansiering.  Och visst fler företag kan nu låna pengar men bör räkna med att betala både högre ränta och avgifter.

Grafik från Capitalbox
Nedan finner du kalkyler för vad det skulle kunna kosta dig att låna en viss summa pengar hos Capitalbox. Beräkningarna är gjorda med en återbetalningstid över 5 år med en nominell ränta på 2.5% och 2.5 kr i uppläggningsavgift. Tänk på att dessa exempel ej ger en exakt prisbild utan endast är uppskattade beräkningar.

Låneexempel

Summa Ca ränta Per månad Totalt Sök

Representativt låneexempel:Ex: Företagslån 100 000 kr i 6 mån, 2.5% av lånebelopp upp.avgift, Totalt 117 000 :- vilket ger en månadskostnad på 19500 kr.

Ferratum Sweden AB med org.nr 556695-9655 ansvarar för drift och utveckling av www.capitalbox.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Capitalbox, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Capitalboxs hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
020-0180020
www.capitalbox.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *