Grafik från Landshypotek Bank

Klassiska Landshypotek Bank har byggt erfarenhet sedan 1836  och är experter på jord- och skogsbruks företag.  Lånen hos banken är av två slag, dels handlar det om bottenlån och dels företagarlån. Byggnader, maskiner och annan utrustning används som säkerhet vid dessa krediter.

 

Grafik från Landshypotek Bank
Nedan finner du kalkyler för vad det skulle kunna kosta dig att låna en viss summa pengar hos Landshypotek Bank. Beräkningarna är gjorda med en återbetalningstid över 2 år med en nominell ränta på 7% och 0 kr i uppläggningsavgift. Tänk på att dessa exempel ej ger en exakt prisbild utan endast är uppskattade beräkningar.

Låneexempel

Summa Ca ränta Per månad Totalt Sök

Landshypotek Bank AB med org.nr 556500-2762 ansvarar för drift och utveckling av www.landshypotek.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Landshypotek Bank, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Landshypotek Banks hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
020-20 96 75
www.landshypotek.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *