Grafik från Räntesänkarna

Ta hjälp av Räntesänkarna för att få en lägre lånekostnad. En enskild ansökan ger flera svar där du själv väljer det alternativ som passar dig bäst. Räntesänkarna kräver endast en kreditupplysning hos Upplysningscentralen vilket gör att din kreditvärdighet inte påverkas i onödan. För att nå avtal krävs att du har någon form av anställning som minst motsvarar ett vikariat på 6 månader framåt i tiden.

Grafik från Räntesänkarna
Nedan finner du kalkyler för vad det skulle kunna kosta dig att låna en viss summa pengar hos Räntesänkarna. Beräkningarna är gjorda med en återbetalningstid över 5 år med en nominell ränta på 6.75% och 0 kr i uppläggningsavgift. Tänk på att dessa exempel ej ger en exakt prisbild utan endast är uppskattade beräkningar.

Låneexempel

Summa Ca ränta Per månad Totalt Sök
400000 kr *6.75 %- 7873 kr 472403 kr

Representativt låneexempel:Ex: nominell ränta eff.ränta 7,85%, 100 000 kr i 5 år, upp.avgift, avi-avgift, Totalt 121 228 :- vilket ger en månadskostnad på 2 020 kr.

Gold Oak AB med org.nr ansvarar för drift och utveckling av www.räntesänkarna.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Räntesänkarna, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Räntesänkarnas hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
020-80 55 08
www.räntesänkarna.se
Extern information
Alla bolag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *