Grafik från Cashbuddy

Cashbuddy söker ständigt att öka sitt kundantal och kör just nu flera radiokampanjer för att upplysa nya användare om deras tjänster. Bolaget har sin bas i Varberg och bedriver all utlåningsverksamhet på Internet.

Hos Cashbuddy kan du låna upp till 25.000 kr i maximalt 5 år. Betalningsanmärkning är inte nödvändigtvis ett hinder för att ansökan skall bli godkänd. Individuell prövning tillämpas vilket gör att du kan få lån med betalningsanmärkning om Cashbuddy bedömer din återbetalningsförmåga som tillräckligt. Denna princip gäller även, om du exempelvis har ojämn inkomst eller saknar en fast inkomst.

Grafik från Cashbuddy
Representativt låneexempel:Ex: nominell ränta 29,17 % eff.ränta 33,4%, 25 000 kr i 2 år, Totalt 33 288 :- vilket ger en månadskostnad på 1 387 kr.

JSM Capital AB med org.nr 556686-9938 ansvarar för drift och utveckling av www.cashbuddy.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Cashbuddy, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Cashbuddys hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
0340-62 77 40
www.cashbuddy.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se