Grafik från Klara lån

Trots att det sedan länge finns en mängd väletablerade låneförmedlingar, har Klara lån lyckats med konststycket att bli Sveriges första renodlade smslåneförmedlare på marknaden.

Fördelen med denna tjänst är att kunden kan söka flera sms-lån på en och samma gång, vilket besparar dig onödiga kreditkontroller och låter dig behålla en bättre kreditvärdighet. Dessutom har Klara lån sen särskild sökfunktion som gör det lättare för personer som vill ta sms lån utan UC.

Grafik från Klara lån
Representativt låneexempel:Ex: Om du lånar 5 000 kr med återbetalningstid på 2 månader så blir totalkostnaden för krediten 718 kr. Månadskostnaden är då 359 kr och den effektiva räntan 195%.

Klara Lån Sverige AB med org.nr 559011-1190 ansvarar för drift och utveckling av www.klaralan.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Klara lån, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Klara låns hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
08-6603300
www.klaralan.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

2 thoughts on “Klara lån”

  1. Jag har tyvärr gjort bort mig vad gäller flera små lån så det blir svårt att betala alla delbetalningar. Undrar nu om ni har någon möjlighet att hjälpa mig att få det samlat på ett ställe och därmed mindre månadsbetalning. /Annethe

    1. Hej Annethe!

      Just Klara lån är förmodligen inte det bästa valet för dig, istället är troligtvis någon slags samlingslån ett bättre alternativ. Det finns ett flertal låneförmedlare som kan hjälpa dig baka ihop mindre skulder till en större kredit. Nu vet jag dock inte hur dina möjligheter för att få ett sådant lån ser ut. Skulle även rekommendera dig att söka budget- och skuldrådgivning i din stad/kommun, oftast är det lättare att reda ut ekonomiska knipor om man kan få samtala med någon annan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *