Grafik från Vivus

Vivus är en välkänd smslångivare för det flesta, detta beror till stor del på bolagets vida uppmärksammade reklamkampanjer. Men Vivus har även gjort sig ett namn genom att bli något av en kundfavorit. Nya kunder kan låna upp till 6000 kr. Återkommande kunder kan just nu låna maximalt 15 000 kr.

Tidigare tillät Vivus att man förlängde lånetiden detta har man slutat med, däremot är det möjligt att utöka beloppet upp till din maximala kreditgräns under löptiden.

Grafik från Vivus
Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Representativt låneexempel:Ex: nominell ränta 39% eff.ränta 234,9%, 8 000 kr i 3 mån, 495 kr upp.avgift, totala lägst att betala-avgifter om 1 185 kr samt totala fakturaavgifter om 135 kr.

4finance Group AB med org.nr 556790-4189 ansvarar för drift och utveckling av www.vivus.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Vivus, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Vivuss hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
08-420 400 20
www.vivus.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se