Fastighetslån

Begreppet fastighetslån syftar i första hand främst på företag, bostadsrättsföreningar eller andra organisationer som vill låna pengar till fastighetsköp alternativt söker finansiering till renovering eller utbyggnad av befintligt bestånd.

Villkoren för fastighetslån upprättas delvis individuellt utifrån önskemål. Exempelvis kan räntan vara rörlig eller fast och återbetalningstiden kan anpassas efter önskemål och behov.

För företag inom fastighetsbranschen är fastighetslån många gånger en förutsättning för att man skall kunna förverkliga visioner och investeringar. Ett alternativ är att söka ett företagslån.

För ytterligare information och möjligheter att ansöka om ett fastighetslån, finns Kameo.se. Där kan du utforska olika alternativ för lån till fastighet, anpassade för företag och organisationer som vill investera i fastigheter. Hos Kameo hittar du flexibla och anpassningsbara lån som stöder din vision och investeringsmål, med flexibla räntor och återbetalningsplaner.

Grafik från OPR-Företagslån
Företagskapital upp till 500.000 kr utan säkerhet
Ansök/Mer information
Grafik från Capitalbox
Kapital på upp till 2.000.000 kr för företag. Disponeras fritt efter behov.
Ansök/Mer information

 

Bygga nytt

Byggnadskreditiv är en särskild kredit som både företag och bostadsrättsföreningar kan söka om de vill bygga nytt eller göra nya tillbyggnader. Ett byggnadskreditiv kan användas för att finansiera bygget och för att betala betala fakturor till entreprenörer under den tid nyproduktionen sker. När bygget står klart skall kreditivet betalas tillbaka alternativt kan det omvandlas till ett fastighetslån.