Grafik från OPR-Företagslån

OPR ger företag som annars har svårt att få lån möjlighet att anskaffa kapital till verksamheten. Låna mellan 30.000-500.000 kr utan säkerhet med personlig borgen med en valfri återbetalningstid på 1-18 månader.

Krav på företagare som vill låna:

  • Lån upp till 200.000 kräver en borgensman, större lånesummor kräver att två personer går i personlig borgen.
  • Ett svenskt företag registrerat hos bolagsverket
  • Företaget har god kreditvärdighet
  • Borgensmannen/-männen har inga betalningsanmärkningar
Grafik från OPR-Företagslån
Nedan finner du kalkyler för vad det skulle kunna kosta dig att låna en viss summa pengar hos OPR-Företagslån. Beräkningarna är gjorda med en återbetalningstid över 5 år med en nominell ränta på 27.46% och 0 kr i uppläggningsavgift. Tänk på att dessa exempel ej ger en exakt prisbild utan endast är uppskattade beräkningar.

Låneexempel

Summa Ca ränta Per månad Totalt Sök

OPR Finance AB med org.nr 556707-7044 ansvarar för drift och utveckling av www.opr-foretagslan.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och OPR-Företagslån, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på OPR-Företagslåns hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
08 501 006 60
www.opr-foretagslan.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *