Grafik från Creddo

Creddo låneförmedlare hjälper aktiebolag, enskilda firmor, handelsbolag samt kommanditbolag hitta bättre lånemöjligheter.  Upprätta ansökan på en minut med BankID och få ett stort antal prisförslag på företagslån från flera olika banker och institut.

Företagslån utan säkerhet kräver i regel en personlig borgen, som innebär att en ägare, företagsledare eller annan inflytelserik bolagsperson tar ett personligt ansvar för skulden.

Grafik från Creddo
Nedan finner du kalkyler för vad det skulle kunna kosta dig att låna en viss summa pengar hos Creddo. Beräkningarna är gjorda med en återbetalningstid över 2 år med en nominell ränta på 12% och 0 kr i uppläggningsavgift. Tänk på att dessa exempel ej ger en exakt prisbild utan endast är uppskattade beräkningar.

Låneexempel

Summa Ca ränta Per månad Totalt Sök

Creddo AB med org.nr 559207-3786 ansvarar för drift och utveckling av www.creddo.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Creddo, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Creddos hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
08 – 400 200 01
www.creddo.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *