Grafik från Froda

Froda har nischat in sig på företagslån för mindre bolagsverksamheter som normalt får avslag direkt hos banken. Hos Froda är det senaste bokslutet inte avgörande för om ett företag kan beviljas ett lån eller ej, istället tar man ett helhetsgrepp och bedömer återbetalningsförmågan utifrån aktuell data om kortförsäljningar.

Ansök om lånebelopp upp till 2.000.000 kr och få svar inom 24 timmar. Avtalet kräver personlig borgensförbindelse.

Krav på företag:

  • Omsättning på minst 20 000 kr/mån över en period på minst 3 månader.

  • God kreditvärdighet.

  • Ansökan måste skapas av en bolagsman med teckningsrätt.

  • En fast företagsadress i Sverige krävs.

Grafik från Froda
Nedan finner du kalkyler för vad det skulle kunna kosta dig att låna en viss summa pengar hos Froda. Beräkningarna är gjorda med en återbetalningstid över 5 år med en nominell ränta på 12% och 0 kr i uppläggningsavgift. Tänk på att dessa exempel ej ger en exakt prisbild utan endast är uppskattade beräkningar.

Låneexempel

Summa Ca ränta Per månad Totalt Sök

Representativt låneexempel:Ex: Företagslån 1 000 000 kr, totalt 1 140 700 kr, lånekostnad 140 700 kr, månadskostnad 95 058 kr.

Monetise Capital AB med org.nr 556999-3388 ansvarar för drift och utveckling av www.froda.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Froda, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Frodas hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
08-684 289 70
www.froda.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *