Grafik från Merax

Merax är inte ett sedvanligt blancolån, utan en kontokredit som saknar krav på borgen eller annan säkerhet. Privatpersoner har möjlighet att låna upp till 30.000 kr i maximalt 5 år. Det finns flera saker som lockar kunder till Merax kontokredit. Först och främst betalar man endast för den del av krediten som man faktiskt utnyttjar, för det andra är betalningsanmärkningar inte är ett hinder för att få lån och för det tredje sker utbetalningen normalt samma dag förutsatt att uttag inkommit en vardag före kl 12.

Återbetalning sker löpande den 14:e varje månad där minsta återbetalningsbelopp är 5 % av utestående belopp, dock lägst 500 kronor.

Krav på låntagare

  • Skall vara myndig och över 18 år
  • En minsta årsinkomst på 200 000 kr
  • Svensk personnummer och är folkbokförd i Sverige
  • Betalningsanmärkningar är OK men inte skulder hos Kronofogden
  • Tillgång till BankID krävs för att validera din identitet
Grafik från Merax
Nedan finner du kalkyler för vad det skulle kunna kosta dig att låna en viss summa pengar hos Merax. Beräkningarna är gjorda med en återbetalningstid över 2 år med en nominell ränta på 22.95% och 0 kr i uppläggningsavgift. Tänk på att dessa exempel ej ger en exakt prisbild utan endast är uppskattade beräkningar.

Låneexempel

Summa Ca ränta Per månad Totalt Sök

Representativt låneexempel:Ex: nominell ränta 22,95% eff.ränta 25,5%, 20 000 kr i 12 mån, utan upp.avgift eller avi-avgift, Totalt 22 572 :- vilket ger en månadskostnad på 1 881 kr. Exemplet förutsätter att krediten återbetalas med lika stora månatliga belopp under 12 månader.

Brixo AB i Stockholm med org.nr 556978-9273 ansvarar för drift och utveckling av www.merax.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Merax, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Meraxs hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
08- 500 850 47
www.merax.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *