Grafik från Lumify
Grafik från Lumify
Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Representativt låneexempel:5 000 kr till 39,5 % nominell ränta (totalt 1 154,31 kr) med en återbetalningstid på 11 månader och 395 kr i uppläggningsavgift för upprättande av kreditlimit, 395 kr i förlängningsavgift samt totala aviavgifter om 660 kr blir det totala beloppet att återbetala 7 604,31 kr och ger en effektiv ränta på totalt 79,97 %.

Luma Finans AB med org.nr 556902-7344 ansvarar för drift och utveckling av www.lumify.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Lumify, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Lumifys hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
020-11 77 90
www.lumify.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

3 thoughts on “Lumify”

 1. hur förlängar jag mitt lån som ska betalas den 24/5 men har råkat ut för intrång på mitt konto, det är polis anmält dom vill att jag 0 ställa kontot tillvidare eller om jag kan få en fri betalning i maj annars vill förlänga det hela minst 1 månad m.v.h
  tonny

  1. vad menar ni bad om hjälp från er och svar till min mail adress
   om min fråga
   m.v.h
   tonny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *