Grafik från MittBolån

Mittbolån utgör den del av jämförelsetjänsten Compricer som specialiserar på att jämföra och förmedla bolån. Fördelen med denna tjänst är att privatkunder får chans att jämföra erbjudanden från flera bolåneaktörer för att hitta bästa möjliga villkor. Genom Mittbolån kan kunder söka nya bolån, omförhandla befintliga avtal samt söka lånelöfte. Tjänsten är kostnadsfri för dig som kund, istället erhåller MittBolån provision från de banker och långivare som man jämför.

Mittbolån är ett alternativ för dig som har svårt att få bolån exempelvis pga. betalningsanmärkningar. Bland låneförmedlarens samarbetspartners återfinns banker som kan acceptera betalningsanmärkning och inte nödvändigtvis ställer krav på fast anställning.

Låt Mittbolån hjälp dig att ta in offerter från flera banker utan att det påverkar din kreditvärdighet negativt, endast en kreditupplysning hos UC krävs.


Tre enkla steg till bolån/lånelöfte

1. Ansök på www.mittbolan.se med BankID. Ansökan tar ca 3-5 minuter att fylla i, det är även möjligt att kontakta MittBolån per telefon.

2. En personlig handläggare kontaktar dig efter de att ansökan är mottagen och behandlad, ni går sedan gemensamt igenom vilka alternativ som finns att välja mellan och din ansökan skickas vidare till samarbetsbankerna.

3. Du får del av de tillgängliga bolåneerbjudandena och väljer sedan själv om du vill gå vidare för att teckna avtal med någon bolåneaktör eller inte.

Grafik från MittBolån
Nedan finner du kalkyler för vad det skulle kunna kosta dig att låna en viss summa pengar hos MittBolån. Beräkningarna är gjorda med en återbetalningstid över 2 år med en nominell ränta på 1.49% och 500 kr i uppläggningsavgift. Tänk på att dessa exempel ej ger en exakt prisbild utan endast är uppskattade beräkningar.

Låneexempel

Summa Ca ränta Per månad Totalt Sök

Representativt låneexempel:olån via MittBolån på 1 000 000 i 40 år, men en rörlig ränta på 1,59 %, utan extra kostnader så betalar du i genomsnitt 2 747 kr per månad. Den totala summan att återbetala med rak amortering över 40 år blir 1 318 662 kr och den effektiva räntan blir 1,60 %.

Schibsted Personal Finance Bolån AB med org.nr 556897-0197 ansvarar för drift och utveckling av www.mittbolan.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och MittBolån, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på MittBolåns hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
0771-190 190
www.mittbolan.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *