Grafik från Monetise

Tanken med Monetise är att erbjuda transparenta företagslån till kunder med god försäljningshistorik. Monetise tillämpar ett specialiserat system där kreditbedömare inte enbart tittar till den sedvanliga kreditupplysningen utan lägger stor vikt vid företagets aktuella försäljningssiffror. Det gör det möjligt för fler bolag att få lån, samtidigt som bedömningen blir rättvisare.

I första hand vänder sig Monetise till småföretagare som behöver kapital till verksamheten. Lägsta lånebelopp är 10 000 kr och högsta 2 000 000 kr med en återbetalningstid på 6-24 månader. Hos Monetise lånar du alltid till ett fast pris utan några dolda kostnader.

Ansökan tar ca 3 minuter och görs online där identifikation sker med hjälp av BankID. I och med ansökan förbinder du dig inte till något utan du får en offert inom 24 timmar som du i lugn och ro kan ta ställning till. I samband med ansökan görs en kreditupplysning genom Bisnode och samtidigt inhämtar Monetise de senaste tolv månadernas transaktionshistorik från ert företagskonto och gör sedan en helhetsbedömning av återbetalningsförmågan. Även nybildade aktiebolag kan få lån, dock är det maximala sökbara beloppet 50.000 kr för verksamheter med begränsad historik.

Grafik från Monetise
Nedan finner du kalkyler för vad det skulle kunna kosta dig att låna en viss summa pengar hos Monetise. Beräkningarna är gjorda med en återbetalningstid över 5 år med en nominell ränta på 13.07% och 0 kr i uppläggningsavgift. Tänk på att dessa exempel ej ger en exakt prisbild utan endast är uppskattade beräkningar.

Låneexempel

Summa Ca ränta Per månad Totalt Sök

Monetise Capital AB med org.nr 556999-3388 ansvarar för drift och utveckling av www.monetise.se. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Monetise, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Monetises hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
010- 330 83 00
www.monetise.se
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *