Grafik från Slantar

Den 2018-08-31 sänkte Slantar årsräntan från tidigare 29,5% till 25%.

Slantar.nu vill vara ett attraktivt alternativ för personer som söker lån utan UC. Många av de personer som eftersöker långivare som inte använder UC vid kreditprövning, har ett stort antal förfrågningar eller betalningsanmärkningar sedan tidigare.

Slantar är ett mikrolån med lånesummor på mellan 3000-30000 kr och flexibel återbetalningstid. Möjligheten finns alltid att återbetala hela skulden i ett tidigare skede om så önskas utan extra kostnad.

För Slantar är transparens viktigt, därför tar man inte ut några extra avgifter utöver räntan. Räntesatsen ligger på samma nivå som en rad andra lån som exempelvis Cash2You och CashBuddy.

Grafik från Slantar
Representativt låneexempel:Ex: nominell ränta 25% eff.ränta 28.07%, 15 000 kr i 4 år, utan upp.avgift el. avi.avgift, Totalt 23 856 kr vilket ger en månadskostnad på 497 kr.

Credit Invest Sweden AB med org.nr 556999-3958 ansvarar för drift och utveckling av www.slantar.nu. Vikinglån.nu har ingen juridisk del i eventuella låneavtal som upprättas mellan låntagare och Slantar, vi reserverar oss för eventuella felaktigheter, jämför och kontrollera därför alltid uppgifterna på denna sida med de som anges på Slantars hemsida.Om du har några frågor om tjänsten kan du skicka dem till [email protected], supporten svarar normalt inom 24 timmar.
Kontaktuppgifter
[email protected]
08-145558
www.slantar.nu
Extern information
Alla bolag
Finansinspektionen - FI.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *